PEREGRINO-TRIOLOGIEN

EMNE: Bokserie

SEMESTER: 6. semester, vår 2016

VEILEDER: Aud gloppen

PROSJEKTTYPE: Individuelt

BRIEF

Design en bokserie på minst tre bind.På forsiden må omslagene ha forfatter, tittel og forlagslogo, og på baksiden skal det stå en kort baksidetekst, ean-kode, isbn-nummer og forlagslogo. Ryggen skal ha forfatter, tittel og forlagslogo. Foto og informasjon om forfatteren skal plasseres på klaffene.

LØSNING

Jeg har valgt å redesigne Peregrino-triologien av Cecilia Samartin. Dette er tre romantiske romaner, noe de opprinnelige omslagene bærer tydelig preg av. Jeg ønsket å gå litt bort ifra det typiske uttrykket slike bøker normalt sett har. Bøkene inneholder historier man kan drømme seg bort i og bli fanget av. Jeg ønsket derfor å gi bøkene et utseende som skaper interesse og nysgjerrighet. Jeg ønsker å uttrykke spenningen og stemningen i bøkene.

 I bøkene spiller stedene handlingen forgår i store roller. Jeg valgte derfor å ta utgangspunkt i noe av det særegne ved de ulike stedene. Fra «Senor Peregrino» har jeg trukket frem Santiago de Compostela-katedralen, fra «La Peregrina» er det slettene fra La Mancha i Sombrevista, og fra «Los Peregrinos» er det Alhambra jeg har valgt.

 Jeg endte til slutt opp med å male en horisont som skildrer de tre ulike stedene og satte det sammen med en tekstur av skyer i ulike farger.

TINA JENSSEN

 

E-post: tina.jenssen@live.no

Tlf: 911 34 936